Bij Costur staat het beste uit jezelf halen centraal. Wij geven niet alleen om jou, maar ook om de rest van de wereld. Maar we kunnen jou pas helpen de beste versie van jezelf te worden, als wij dat ook zijn. Het aanbieden van natuurlijke producten is in onze optiek niet voldoende om echt een steentje bij te dragen aan een gezondere maatschappij. Daarom zijn we doorlopend op zoek naar strategische samenwerkingen om de wereld van morgen een stukje beter te maken. Wij slaan de handen ineen met onze officiële partner, Young & Caring.

Young & Caring focust zich onder andere op minder bedeelde gezinnen in Nederland. Deze gezinnen gaan elke dag door zwaar weer. Wij zijn ons ervan bewust dat het voor deze families een uitdaging is om zich te kunnen “vullen”, laat staan “voeden”. Onder andere dergelijke gezinnen zijn een herinnering voor Costur geweest om onze supplementen hoge voedingswaarden mee te geven. Wij zorgen er met Young & Caring op een laagdrempelige manier voor dat de minder bedeelde gezinnen in Nederland een extra steuntje in de rug krijgen en dagelijks wat extra voedingsstoffen, want vitaliteit en gezondheid is voor iedereen.

Samen met Young & Caring kunnen we voor deze minder bedeelde gezinnen een verschil maken! Young & Caring onderneemt nog meer, zoals het planten van olijfbomen en realiseren van putten, in het buitenland. We kijken uit naar een fijne en vruchtbare samenwerking waarmee we velen kunnen bijstaan.