Verzenden

Voor de verzending werken wij samen met DHL. Samen streven wij ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u op werkdagen de bestelling voor 22:00 uur besteld, wordt het de volgende dag geleverd. Wanneer u na 4 dagen uw bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via : info@costur.nl.  

Uw bestelling kan bij u thuis worden afgeleverd of op een ander adres. Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95. Bestelling vanaf €90 worden gratis verzonden. Voor verzending naar België en Luxemburg bedragen de verzendkosten ook €4,95. 

Bezorging via DHL 


DHL bezorgt uw bestelling op het door u opgegeven adres.

Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als u bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvangt u een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van DHL u het pakket kunt afhalen.

U hebt 7 dagen de tijd om het pakket op te halen. Wanneer dit niet gebeurd zal het pakket retour gestuurd worden.


Ophalen op een DHL Ophaalpunt 
U hoeft niet thuis te blijven om uw pakket in ontvangst te nemen. U kunt uw pakket laten afleveren bij een ophaalpunten van DHL. U bepaalt zelf waar het pakket wordt afgeleverd en wanneer u het komt ophalen. Er is altijd een DHL punt bij u in de buurt. U kunt het pakket binnen een week ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

 

Retourneren

Na ontvangst van uw producten, heeft u 14 dagen de tijd om een melding te maken als u de producten wilt retourneren. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar:

Montapacking Fulfilment Lelystad

Zuiveringsweg 21

8243 PZ, LELYSTAD

Nederland

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (verzegeling in tact) retour kunnen worden geaccepteerd. Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen. 

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst terugbetaald worden. 

Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van Costur.

Costur® is goed voor jou én de wereld!

Bij Costur® richten wij ons op jouw algehele welzijn. Samen met onze experts hebben wij voor elk supplement en ieder product uit de huidverzorgingslijn de perfecte samenstelling gevonden. Zo bieden wij een oplossing op het gebied van gezondheid, wellness en vitaliteit. Al onze producten zijn proefdiervrij en al het plastic dat wij gebruiken is recyclebaar.

Ontdek onze collecties: Costur® Supplementen en Costur® Skin Lab en ervaar zelf hoe onze producten jou op ieder gebied kunnen helpen met het behalen van jouw doelen.